Klussen met je mobiel

maandag, 27 februari 2012 - Geplaatst door: Thijs - Categorie: Opdrachtgevers

Klussen kan nu écht overal. Of je nu balancerend bovenop het dak staat, ver weg in de schuur bent of ergens in de kelder aan het klussen bent, dankzij de app plaats je eenvoudig je klus en voeg je met 1 druk op de knop foto’s toe . Zo wordt klussen een fluitje van een cent.

Waarom de Werkspot-iPhone app?
Allereerst omdat het zo voor iedereen nog makkelijker wordt om de juiste vakman te vinden voor je klus. En daarnaast wordt Nederland steeds mobieler en daar gaan wij graag in mee. Vandaar dat we ook erg trots zijn dat je nu altijd en overal kan klussen met je mobiel.

En verder…
Deze Werkspot-iPhone app is slechts het begin. We zijn continue bezig met doorontwikkelen van Werkspot.nl en mobiel is daar een onderdeel van. In het verlengde hiervan kan je dus nog meer gaan verwachten van ons op mobiel gebied.

Win met het plaatsen van je opdracht
Tot die tijd maak je bovendien ook nog eens kans op 1 van de 10 tegoedkaarten voor de iTunes store ter waarde van € 25,-, wanneer je nu je opdracht via de app plaatst. Reden genoeg om de app te downloaden en de tuin onder handen te gaan nemen/de voordeur te schilderen/de zolder op te knappen… (doorhalen wat niet van toepassing is).

Voorwaarden: De actie loopt t/m 02-03-2012. Lees hier alle voorwaarden.

Geen reacties

Reageer

Top reageerders

  • Er zijn nog geen top reageerders.