Let’s get Mobile!

zaterdag, 5 mei 2012 - Geplaatst door: Egbert - Categorie: Opdrachtgevers

De vragenlijst over de mobiele website van Werkspot.nl is goed ontvangen. In deze enquête hebben we aan de opdrachtgevers gevraagd wat zij graag terug willen zien in de  mobiele website. Hiervoor willen wij de mensen die de enquête hebben ingevuld hartelijk bedanken!

  • Ruim 75% van de ondervraagden heeft een smartphone! Dat was vorig jaar rond dezelfde periode nog maar 50%. De meeste smartphone bezitters, beschikken over een iPhone.
  • Minder dan de helft van de ondervraagden met een smartphone bezoekt en gebruikt Werkspot.nl ook via hun mobiele apparaat. 60% nog niet.
  • Van die 60% geeft bijna driekwart aan Werkspot.nl wel te gebruiken op hun mobiele apparaat, als er een goede mobiele website beschikbaar is.

En de winnaars zijn..
Zoals beloofd kon je door het invullen van de enquête kans maken op 1 van de 5 Rituals pakketten t.w.v. 25,- euro. De winnaars hebben wij inmiddels geïnformeerd, maar ook via deze weg willen we de winnaars nogmaals in het zonnetje zetten. Hierbij onze felicitaties aan de 5 winnaars van het Rituals pakket:

  1. W. de Leij
  2. G. Otten
  3. L. Boerefijn
  4. R. Schreuder
  5. L. Scholte

Een paar leuke reacties van één van de gelukkige winnaars. Zo stelde Ger met het Rituals Pakket: “Tijdens de klus welriekend door het leven te gaan“. Van Willemijn ontvingen wij ook een leuke reactie, zij zei: “Naast een mooi gestucte achterwand in de keuken krijg ik nu dus ook nog een Rituals pakket“.

Wil je ook bepalen wat er in de mobiele website komt?
Wij staan altijd open voor leuke ideeën en creatieve oplossingen. Via helponsverbeteren@werkspot.nl bieden wij je de mogelijkheid mee te denken over wat jij graag in de mobiele website van Werkspot.nl terug wilt zien. Wij houden je dan automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bovendien krijg je als allereerste de mobiele website te zien!

Geen reacties

Reageer

Top reageerders

  • Er zijn nog geen top reageerders.