Feest! De 500.000e klusopdracht is geplaatst

vrijdag, 25 mei 2012 - Geplaatst door: Egbert - Categorie: Opdrachtgevers

Dankzij jullie is er wederom een mijlpaal bereikt! Afgelopen november werd met het behalen van de 400.000e klusopdracht de magische grens van 1 miljard euro aan kluswaarde overschreden. Krap een half jaar verder is de teller van het aantal klusopdrachten op Werkspot.nl opgelopen naar het fantastische aantal van een HALF MILJOEN opdrachten! Daarom willen wij via deze weg al onze opdrachtgevers feliciteren en bedanken voor het plaatsen van jullie klusopdrachten. Wij zijn enorm trots en dankbaar dat jullie je klus op Werkspot.nl hebben geplaatst.

De weg naar een half miljoen
De 500.000e opdracht hebben wij bereikt doordat er het afgelopen jaar honderden, en soms zelfs meer dan duizend, opdrachten per dag geplaatst werden. Dit waren opdrachten variërend van het repareren van een wasdroger tot het volledig renoveren van een vakantiewoning! De meeste opdrachten worden nog altijd geplaatst in het Westen van het land. In Amsterdam worden verreweg de meeste opdrachten geplaatst (7%), gevolgd door Rotterdam (4,5%) en Den Haag (4%). De meeste mensen zoeken via Werkspot.nl een stukadoor (9%), gevolgd door de tuinman (8,5%) en de schilder (7,7%).

De winnaar van de kluscheque
De plaatsing van de 500.000e opdracht hebben wij gecombineerd met een leuke actie. Sjak Luijsterberg was het die de half miljoenste opdracht plaatste. Met de zoektocht naar een vakman voor het tegelen en voegen van zijn badkamer en toilet wint hij een kluscheque t.w.v. € 500,- Met deze kluscheque helpen wij hem goed op weg bij het uitvoeren van deze mooie opdracht. Sjak reageerde dan ook blij verrast en gaf aan: “de kluscheque goed te kunnen gebruiken.”

Sjak, en natuurlijk alle andere Werkspotters, nogmaals van harte gefeliciteerd!

Geen reacties

Reageer

Top reageerders

  • Er zijn nog geen top reageerders.