Werkspot.nl op Facebook

donderdag, 7 juni 2012 - Geplaatst door: Egbert - Categorie: Opdrachtgevers

Afgelopen week hebben wij een gloednieuwe iPad weggegeven aan een van onze fans op Facebook. Op weg naar de 500.000e geplaatste opdracht kon je op de Facebookpagina van Werkspot.nl kans maken op deze fantastische prijs, door te raden in welke plaats deze opdracht geplaatst zou worden. De fan die de juiste plaats raadde zou er met de prijs vandoor gaan. De opdracht is uiteindelijk in het Noord-Brabantse Rijen geplaatst.

Omdat niemand deze plaats heeft geraden, hebben wij besloten om Arjan Heijdens te benoemen als winnaar van de iPad . Arjan had als antwoord Tilburg, wat hemelsbreed de plaats is die het dicht bij het plaatsje Rijen ligt. Inmiddels is de iPad aan Arjan overhandigd. Hij gaf aan dolgelukkig te zijn met de prijs: “Wat een toffe prijs, ik was toevallig net aan het rondkijken voor een iPad, dus dat komt mooi uit.” Verder was hij blij dat hij Werkspot.nl volgt op Facebook en daardoor kans kon maken op deze iPad.

Ook iets winnen?
Op onze Facebookpagina posten wij regelmatig interessante weetjes, leuke foto’s en quizjes. Zo kun je iedere maand meespelen met “Wie van de Drie”. Met deze quiz stellen we op een leuke en originele manier drie vakmannen aan je voor op basis van drie foto’s. Op basis van deze foto’s is het de bedoeling dat jij weet te raden wie bijvoorbeeld de echte hovenier, stukadoor of schilder is.
Ook verloten wij iedere maand een weekendje weg onder onze fans.

Zo hebben wij afgelopen maand Aniek gelukkig gemaakt met een weekendje weg naar de Ardennen. “Ik dacht eerst dat het een grap was, maar nu ga ik lekker een weekendje weg met mijn vriendinnen!” Aldus de dolgelukkige Aniek.

Wil jij net als Aniek een weekendje weg? Like Werkspot.nl op Facebook en maak iedere maand kans op een weekendje weg t.w.v. €150,-.

Kijk hier voor de actievoorwaarden.

Geen reacties

Reageer

Top reageerders

  • Er zijn nog geen top reageerders.