Win jij de Mercedes-Benz Citan?

donderdag, 7 juni 2012 - Geplaatst door: Werkspot.nl - Categorie: Vakmannen

De Verkiezing Vakman van het Jaar – www.vakmanvanhetjaar.nl -  is weer van start gegaan. Denk jij dus dat jij de beste vakman van Nederland bent, geef je dan nu op. Naast eeuwige roem,  kun je ook de gloednieuwe Mercedes-Benz Citan winnen. Je kunt uiteraard ook een collega-vakman opgeven.

Extra Feestelijk

Het is dit jaar de vijfde keer dat de verkiezing georganiseerd wordt en we doen er alles aan om deze lustrumeditie extra feestelijk te maken. Ook hebben we op basis van jullie feedback een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Zo wordt dit jaar vooraf de top 3 genomineerden bekend gemaakt. Ook wordt, waar mogelijk, het werk van deze 3 genomineerden op locatie geïnspecteerd. Hoofdsponsor Stanley heeft dit al toegezegd, maar ook Knauf en Omnicol gaan ter plekke werk van de genomineerden in hun categorie inspecteren.

Het Vakman Event

Verder is de wens om tijdens de uitreiking meer informatie en kennis over te dragen aan de aanwezige vakmannen een samenwerking aangegaan met Het Vakman Event.  Het Vakman Event is een praktijkgericht evenement waarin alle facetten van het ondernemerschap centraal staan. Het Vakman Event richt zich op ZZP-ers en MKB’ers in de bouw.  Het evenement vindt plaats op 24 en 25  oktober in het Beatrix Theater en de Expozaal (Jaarbeurs) in Utrecht. Voor meer info: www.hetvakamanevent.nl.

Tot slot is in samenwerking met  VELUX aan de bestaande 15 categorieën een nieuwe hoofdcategorie toegevoegd : het mooiste renovatieproject van het jaar. Al met al reden genoeg om jezelf of je collega nu te nomineren op www.vakmanvanhetjaar.nl.

6 Reacties